dijous, 31 de juliol del 2008

Premis Innovacat (2 de Juliol 2008)

Amb tota la il.lusió del mon, vam presentar el projecte d'osonatreball.com a la segona edició dels Premis Innovacat, organitzats per les empreses de la comarca Bonpreu, Fundició Dúctil Benito i Girbau, amb el suport de l’Oficina de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Manlleu, optant al Premi Empresa Jove. No vam ser els guanyadors d'aquest premi, pero vam ser una de les empreses afortunades en rebre sessions d'assessorament en alta direcció, que en el nostre cas seran per part de l'empresa Bonpreu.

Esperem treure'n bon profit d'aquestes sessions per oferir-vos un millor servei a tots amb l'ajuda d'aquesta gran empresa de la comarca.

dimecres, 30 de juliol del 2008

Estadistica candidats per area professional

Com podeu saber, els candidats, per tal d'inscriure's, han de dir en quina area professional treballen o volen treballar. Per aixo, amb els candidats que s'han inscrit fins ara hem extret aquesta estadistica del percentatge de candidats per area profesional.

Com es veu, una quarta part esta dins l'area d'Administracio d'empreses, seguides a continuacio per les arees de comercial i vendes i Professions, arts i oficis. Pero el mes important que es pot extreure es que hi ha inscrits candidats de totes les arees professionals, en menor o major percentatge, el que fa que augmenti la possibilitat de trobar un candidat per qualsevol tipus d'empresa, sigui del sector que sigui.

dimecres, 23 de juliol del 2008

El 9 Nou (12 de Maig 2008)

El 12 de Maig d'aquest any Osonatreball es va presentar a tota la comarca gràcies al 9 nou, clica a l'imatge per ampliar la noticia.

dimarts, 22 de juliol del 2008

Estadistica candidats

Volem compartir amb tots vosaltres el nombre de candidats inscrits diariament, des del moment que vam començar fins ara. Fa uns mesos no ens imaginavem que en tan poc temps us inscriurieu tanta gent.


Si ets un/a dels que t'has inscrit a la web d'osonatreball.com et veuras reflexat/da aqui.

Benvinguts!

Som l'equip d'osonatreball.com. Periòdicament publicarem informació sobre nosaltres i sobre el món laboral d'Osona, on tots hi esteu convidats a participar amb els vostres comentaris. Volem fer una web interactiva i saber les vostres opinions per millorar i per ajudar-vos a aconseguir el vostre objectiu de la millor manera possible.
Per això, esperem que com a empresa trobeu el vostre candidat adequat i com a candidat trobis el teu treball ideal. Molta sort!