dissabte, 27 de setembre del 2008

Si la crisi et porta a l'Atur...

Sobretot tingues calma i actua amb mètode, seguint aquests passos:
1- Accepta la teva situació i no t'atabalis. Per això és bo parlar-ne amb els teus familiars o amics i intentar ser constructiu.
2- Organitza la teva jornada pel teu nou treball: buscar feina. Fes una planificació diària d'una jornada de 8 hores d'activitat per trobar la teva nova feina. Per exemple, pots:
- Actualitzar el teu CV.
- Analitzar quin tipus de feina vols.
- Treballar la teva xarxa de contactes per trobar-la. Però no corris a dir-ho a tots els teus contactes fins que no sàpigues quin tipus de feina cerques.
3- Analitza la teva situació econòmica i intenta estalviar despeses per augmentar la teva resistència financera. Si tens fills procura estalviar en altres partides perquè ells no percebin el canvi.
4- Analitza bé la primera oferta que rebis i decideix si et convé realment acceptar-la. El què et planteges com a temporal pot durar més del previst, i per això serà millor que t'agradi el màxim possible.
Finalment, tingues en compte que el que busca activament feina la troba molt abans que el que es limita a enviar currículums a tort i a dret.
Extret parcialment d'aquest blog.